Христина Асмус – російська актриса, що прославилася роллю соромливою Варі у серіалі "Інтерни", і є дружиною російського коміка Гаріка Харламова. Нещодавно зірка оскандалилася через відвертої еротичної сцени у фільмі "Текст", після чого її довго цькували в соцмережах. Але красуня не сумує і не звертає увагу на хейтерів, а продовжує ділитися яскравими фото у своєму Instagram.

Так, в цей раз Христина показала милий кадр, на якому позує в простому вбранні, а в підписі до нього відверто розповіла про особисте. Перед камерою актриса з'явилася в сірому комбінезоні і чорному піджаку. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж з акцентом на очах. Асмус сидить в цікавій позі, спершись на спинку стільця, і пильно дивиться в камеру. У підписі до фото актриса розповіла, що багато працює і зовсім не вміє відпочивати. А ще вона так і не змогла позбутися "синдрому відмінниці".

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.