Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав цікавий уривок з відео, на якому його син Гаррі задумливо пише лист Діду Морозу. Так, артист не видав, що побажав хлопчик, проте показав, як він виріс за останній час, залишивши фанатів в захваті.

"Дідові Морозу. Гаррі пише лист Діду Морозу 😍 Суть прохання не публікую, бо це все-таки особиста переписка 😀", - кумедно підписав Галкін. Фолловери засипали сім'ю компліментами: "Який молодчинка-старається!!!з наступаючим вас!!🎉🎉🎉", "Діти не розпещенні прості які молодці", "Дітки лапочки😍Нехай у новому році,всі дітки будуть здорові і щасливі🙏👫👬👭🙏😍", "Щось запізно🤔 встигне до Діда Мороза дійти?😉😄", "❤️ захоплююся вашими дітками😍", "Який розумний 😍😍👍", "Які вони милі,лапочки ваші дітки. Просто чудо".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.