У Новому році презентують прем'єру кліпу двоє талановитих артистів – Олег Скрипка та Христина Соловій. Вони записали спільний відеокліп на пісню "Зима", який потім увійде в сольний альбом Олега Скрипки.

Прем'єра відбудеться 24 січня в Київському Планетарії.

"Ми вирішили продовжити зимові святкування та подарувати нашим друзям та прихильникам ще один чарівний вечір. До цього дня ми готуємо спеціальну програму: на вас чекає яскраве шоу, святкова атмосфера та приємні сюрпризи!", - розповідає Олег Скрипка.

Він розповів, що ідея виникла спонтанно, коли він почув по радіо музику співачки. Він був зачарований її голосом і запропонував Христині виконати з ним пісню.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Кліп вийшов у стилі бароко, де а також чуттєвий спільний танець в ритмі слоу-фокс точно передають настрої пісні. Режисер Юрій Двіжон, що живе в Каліфорнії, створив цей кліп за один день. Сама ж пісня була записана на студії звукозапису VVstudio.

Нагадаємо, відомі актори та співаки знялися у ролику на підтримку української мови.

Як повідомляв Знай. ua, українські зірки покажуть "Імпульс Різдва" заради хворих дітей у Києві.

Також Знай. ua писав, що Тіна Кароль представила кліп "Іди на життя", краса і мотивація в одному флаконі.