Відома російська акторка Христина Асмус, яка нещодавно оскандалилася постільними сценами у фільмі "Текст", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала у соцмережі три фотографії в різних образах, в яких вона з'явилася в новому кліпі російського виконавця Єгора Кріда.

Так, на першому фото Крістіна позує в образі черлідерки, на ній коротенька спідничка з коротким топиком і легка кофтинка на блискавці, вона трохи посміхаючись дивиться в камеру. На другому фото вона з'явилася в ніжному образі, тут на ній світле легке платтячко, яке красиво оголило тендітні плечі. А на третьому знімку актриса вже образі зухвалої школярки – на ній коротенька червона картата спідничка і біла блузка, зав'язана на талії. Тут вона стоїть в компанії ще кількох таких же "школярок", і при цьому 31-річна Христина дійсно виглядає дуже юною.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.