Маша Полякова – 14-річна дочка співачки Олі Полякової активний користувач Instagram, де зібрала вже понад 100 тисяч фоловерів. Дівчинка часто публікує в мережі яскраві фото зі свого життя, а ще вона заробляє рекламою. Цього разу юна модель показала кілька кадрів з закулісся зйомок талант-шоу "Х-Фактор". Про це свідчить геолокація, яку Маша прикріпила до посту.

Як видно, на фото красуня з'явилася в чорних брюках і кофті, а в руці тримає світлу куртку. При цьому її довге пишне волосся дівчата розпущені, а на обличчі мила усмішка, видно, що Маша з задоволенням позує фотографу. Шанувальники дуже заінтриговані тим, що дочка Полякової, яка сидить у журі, прийшла на "Х-Фактор". Варто зазначити, що участь в шоу брала і няня дітей співачки.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.