Відома українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно вийшла заміж за російського бізнесмена, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Але в цей раз зоряна красуня здорово здивувала шанувальників новим "постільним" відео, яке зняла сама на телефон.

Як видно, перед камерою Аліна з'явилася в милому домашньому образі, на ній проста чорно-біла смугаста кофточка. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі немає макіяжу. Гросу на відео спочатку кладе долоню під голову, як би вказуючи на сон, а потім посилає повітряний поцілунок. А у підписі до фото вона написала: "Солодких снів, дорогі друзі. А до нового року залишилося всього 2 дні. Що цікавого сталося у вашому житті в цьому році?". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію артистки, її засипають компліментами в коментарях до відео.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.