Кайлі Дженнер – відома модель, бізнесвумен і молода мама, у свої 22 роки красуня вже заробила свій перший мільярд, а також зібрала багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram. Фоловерів дівчина часто радує яскравими фото, і цей раз не став винятком – Кайлі виклала в мережу спекотне фото зі своєю подружкою, на якому вони позують в дуже незвичайних образах.

Як видно, перед камерою дівчата з'явилися в кислотно-яскравих латексних плащах з хутряними комірами та манжетами. І судячи з усього, під цими плащами у них нічого немає, красуні виставили на показ стрункі ніжки. Волосся обох зібране строгі зачіски, а на обличчях у них легкий макіяж. Кайлі та її подружка стоять в пікантних позах, вони притискаються один до одного і торкаються ногами. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.