Відомий український телеведучий і гуморист Сергій Притула, який також відомий своєю волонтерською діяльністю, часто радує публіку яскравим і веселими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз ведучий показав яскраве фото з відпочинку в Карпатах, і похвалився, що у нього почалася відпустка.

Як видно, перед камерою Притула з'явився, поринаючи в крижану купіль десь серед карпатських гір. З виразу його обличчя можна здогадатися, що йому прохолодно, враховуючи ще й те, що навколо все завалено снігом. У підписі до фото Сергій Притула написав: "А ось і відпустка. Палкий вам карпатський привіт! Хотів би написати "гарячий", але... аж зуби зводить". Шанувальники телеведучого не залишили без уваги таку публікацію, і почали активно обговорювати нове фото Сергія. Люди бажають йому доброго відпочинку, але деякі турбуються, щоб не замерз там з таким відпочинком.

Нагадаємо, Сергій Притула розповів, чому зненавидів Францію.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Притула не втримався після зустрічі Зеленського з Томом Крузом.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Сергій Притула зізнався про зворушливе повідомлення від незнайомки.