Як відомо, ще у минулому році легендарна Пугачова відзначила 70-й ювілей грандіозним концертом, який не тільки наробив чимало галасу, а викликав масу негатив. Так, все розпочалося з того, що в мережу злили інформацію, що відома держкорпорація виділила на концерт 40 мільйонів рублів.

Алла Пугачова, фото: 24tv.ua
Алла Пугачова, фото: 24tv.ua

Звісно, що росіянам не дуже сподобалося, що гроші, які мали піти в казну, "спустили" на спонсорування знаменитості, навіть якщо це й Алла Борисівна. Також підігріло ситуацію й вартість квитків, яка сягнула "космосу" - від 100 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Філіп Кіркоров, Kvitki
Філіп Кіркоров, Kvitki

Остаточною вишенькою на торті став повнометражний фільм під назвою "Той самий концерт". Зауважимо, що його було знято на основі концерту Примадонни, однак успіху в кінотеатрах він не зазнав. За словами члена експертної ради з питань розвитку інформаційного суспільства при Держдумі Вадима Манукяна, стрічка відразу була приречена на провал:

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Не зовсім розумію, на що глядачі вгатили купу грошей на квитки. Може за можливість побачити Примадонну на червоному стільці? Що ж стосується самого концерту, то, на мій погляд, він ніяк не тягне на ювілейний концерт-повернення через десять років. Ні, танцюристи звичайно чудові і Волочкова зі своїми шпагат теж, але це точно не шоу світового рівня. Народна артистка СРСР цілком могла і дорожчий, з точки зору декорацій, концерт влаштувати. Концерти Кіркорова по декораціях на порядок вище за якістю і їх він возить по всій країні, та й за кордон теж. Загалом, я б сказав, що концерт вийшов на трієчку".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.