Соня Євдокименко – юна онука відомої артистки Софії Ротару, яка, як і бабуся співає, а ще займається моделлінгом. Зараз дівчина навчається і живе в американському Нью-Йорку, вона активний користувач Instagram і часто радує численних фоловерів яскравими фото. Нещодавно дівчина поекспериментувала з зовнішністю – вона змінила зачіску – відрізала частину волосся і зробила собі чуба.

Звичайно ж, красуня не могла не поділитися цим з шанувальниками в соцмережі. В цей раз Соня опублікувала миле фото з прогулянки нью-йоркськими вуличками. Як видно, прогулятися вона вийшла в короткій чорній сукні, поверх якого накинула теплу світлу кофту з цікавим візерунком. На ногах дівчини чорні колготки і чоботи до колін. Модель зображена в цікавому місці, вона дивиться прямо в камеру. Фолловери не залишили без уваги таку публікацію красуні і почали засипати її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.