Популярна українська співачка, актриса, телеведуча і просто улюблениця публіки Тіна Кароль часто радує численних шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня виклала в мережу кумедний кадр, на якому з'явилася в досить несподіваному образі.

Як видно на фото, Тіна стоїть на сцені у красивій декорації з мікрофоном у руці. На ній гарне біле плаття незвичайного фасону без бретелей, яке красиво підкреслило її ідеальну фігуру. При цьому Кароль одягла на голову величезний головний убір, який являє собою голову мультяшного персонажа свинки Пепи. З-під цієї "шапки" пробивається пишне волосся співачки, а на її обличчі яскравий макіяж. Глядачі, які побували на різдвяному концерті Кароль, очевидно знають, навіщо вона перетворювала себе на свинку Пепу, так що фото кинулися активно обговорювати її нову публікацію.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.