Майже рік тому шоу-бізнес сколихнула новина про смерть відомої російської співачки Юлії Началової. Близькі зірки досі згадують про неї та охоче дають коментарі про її життя. Так, подруга Началової Олега Сазикіна розповіла деталі особистого життя співачки.

Юлія Началова довіряла Сазикіній найпотаємніші таємниці власного життя й розповідала про зради власних чоловіків, розповіла та в інтерв'ю місцевим ЗМІ.

Співачка вперше вийшла заміж за колишнього соліста групи "Прем'єр Міністр" Дмитра Ланського. Виявилося, що він не тільки змушував свою дружину сидіти на жорсткій дієті, але і зраджував їй.

Юлія Началова, фото: Газета. ру
Юлія Началова, фото: Газета. ру

"Після смерті Юлі ми йому казали: мовляв, Діма, зізнайся публічно, що зраджував Юлі, з ким не буває. Ні, не став. Ну що ж, хто хоче, нехай вірить словами Ланського. Мені Юля розповідала, що знаходила чуже волосся на подушці у їх спільному з Дімою ліжку, відчувала запах жіночих парфумів...", – заявила подруга.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олеся Сазикіна пригадала, що за другим своїм чоловіком Євгеном Алдоніним Юлія відчувала себе, як за кам'яною стіною. Спортсмен вселяв співачці впевненість, однак і він незабаром покинув свою дружину, закохавшись в іншу. Алдонін сам у всьому зізнався співачці.

Євген Алдонін та Юлія Началова з донькою, фото: vokrug.tv
Євген Алдонін та Юлія Началова з донькою, фото: vokrug.tv

"Писали, що другого чоловіка Юля зрадила, закохавшись у хокеїста Фролова. Це неправда. Юля не зраджувала чоловікам. На жаль, це Євген закохався в іншу дівчину, його нинішню дружину. Не захотів обманювати й все розповів Юлі. І все залишив їй, як справжній чоловік. Величезна квартира, яку купив Алдонін, після розлучення залишилася Юлі та доньці. Він допомагав аліментами, забезпечував. І Юля завжди говорила, що з усіх її чоловіків Женя – найкращий", – підкреслила подруга Началової.

Зазначимо, що проблеми зі здоров'ям Началової почалися ще у 2012 році. Подейкують, що вона зробила невдалу операцію зі збільшення грудей. Відомо, що Началова видаляла імпланти. Пізніше співачка сама зізналася, що страждає від подагри.

Юлія Началова, фото: lena-miro.ru
Юлія Началова, фото: lena-miro.ru

8 березня 2019 року Юлія Началова впала в обмарок будинку і була екстрено госпіталізована. Співачка перебувала в одній з московських лікарень. Лікарі оцінювали її самопочуття як важкий. 13 березня Нічлава була введена в штучну кому для підтримки організму. Згодом вона померла.

Нагадаємо, справжню причину смерті Началової озвучила її колега: "Загострилися всі".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Настя Каменських засяяла на обкладинці популярного глянцю, відверте інтерв'ю: "Яким класним був...".

Також портал "Знай.ua" писав, що загибель Началової здійснила диво для її родини: як непоправна втрата зближує людей.