В ніч на 6 січня за київським часом в Лос-Анжелесі, штат Каліфорнія, США, пройшла 77-ма щорічна церемонія нагородження кінопремією “Золотий глобус”, розповідає портал LeMonade.

Як завжди, церемонія приваблювала не лише кінострічками, а й зовнішнім виглядом зірок кінематографу. Деякі з них виглядали досить лаконічно — Мішель Пфайффер у чорному платті від Brunello Cucinelli, Різ Уізерспун — в білій сукні від Roland Mouret, Ніколь Кідман — в червоній сукні-бюстьє від Versace.

Різ Уізерспун. Фото: spletnik.ru

Дженніфер Лопес обрала плаття з пишною білою спідницею та великим бантом від Valentino, Біллі Портер на червону доріжку вийшов у костюмі від Alex Vinash з великим шлейфом з пір’я, а Олівія Колмен — у червоній сукні з об’ємними рукавами.

Ніколь Кідман. Фото: spletnik.ru

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадуємо, що премію “Золотий глобус” в номінації “Кращий міні-серіал або телефільм” отримав британо-американський серіал “Чорнобиль” про трагедію в Україні в 1986 році.

Як повідомляв портал Знай.uа, світ закохався в Чорнобиль: зона відчуження "ожила" під ногами тисяч туристів.

Також портал Знай.uа розповідав про те, що у Чорнобильському заповіднику знайшли повні риби браконьєрські тенета.