Американський актор Леонардо Ді Капріо отримав кінопремію "Золотий глобус" в номінації "Найкращий драматичний актор" за роль у фільмі "Легенда Х'ю Гласса".

Таким чином, на думку критиків, він є головним претендентом на премію "Оскар" у цій номінації, передає BBC.

Зазначимо, що це вже третій "Золотий глобус" в скарбничці Ді Капріо - раніше його визнавали найкращим драматичним актором за роль у фільмі "Авіатор" та найкращим комедійним - за фільм "Вовк з Уолл-стріт". Разом з тим, у нього поки немає жодного "Оскара".

Картина "Легенда Х'ю Гласса" Алехандро Гонсалеса Іньярріту, яка розповідає про поневіряння першопрохідців Нового Світу, отримала "Золотий глобус" у ще одній престижній категорії - "Найкращий драматичний фільм".

Читайте також: "Оскар" 2016: Лео Ді Капріо проти Едді Редмейна (відео)

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Найкращим комедійним фільмом став "Марсіанин" Рідлі Скотта, найкращим комедійним актором - виконавець головної ролі в цьому фільмі Метт Деймон.

Найкращий саундтрек написав Енніо Морріконе до фільму Квентіна Тарантіно "Мерзенна вісімка", найкраща пісня - Writing's On The Wall з нового фільму про Джеймса Бонда "Спектр".

73-тя церемонія вручення кінопремії "Золотий глобус" пройшла в готелі "Беверлі Хілтон готель" в Лос-Анджелесі.