Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр з відпочинку, вирушивши з чоловіком Юрієм Горбуновим на канікули в райську містцину. Так, для відпустки артисти обрали Сейшельські острови з блакитною водою і білосніжним піском, а Катя вже встигла похвалитися стрункою фігурою в чорному міні-бікіні.

"Хто в новорічну ніч працював, той отримує бонус :) коли рік починається з канікул, то до літа рукою подати 😇", - поділилася радістю Осадча. Фолловери залишилися в захваті: "Красуня", "Яке море😍🔥", "Ви прекрасні! Я вас обожнюю!", "Гарного відпочинку і позитивних емоцій.", "Яка шикарна фігура!👍", "Ви чудова 😘", "Класні💕", "Дуже гарно", "Який красивий колір води🔥, і Катя на тлі океану хороша😉", "Спекотно якось 👍".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.