Відома українська співачка і актриса Аліна Гросу, яка влітку вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В період новорічних свят співачка активно публікує на своїй сторінці яскраві фото з тематичної фотосесії. Так і в цей раз показала ще кілька кадрів біля ялинки і новорічного декору.

Як видно, на нових фото Аліна позує в гарній білій мереживній сукні цікавого фасону, яке підкреслило ідеальну фігуру красуні. Її волосся розпущене і завите, а на обличчі легкий макіяж, дівчина то і справа очками стріляє в камеру. У підписі до фото артистка привітала фанатів зі святом: "З Різдвом, дорогі мої! Божого благословення, добра, спокою, любові, радості, здоров'я і миру вашому дому! Нехай ваше сімейне вогнище зігріває ваші душі самим ніжним теплом. Будьте щасливі!", - написала вона. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію артистки, її засипають компліментами і вітають у відповідь в коментарях до фото.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.