Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала трепетне відео, показавши, як порозумілися між собою її собака Маруська і молодий бойфренд, баскетболіст Яніс Тімма, який на 10 років молодший за Анну. Так, домашня улюблениця весь час намагалася "поцілувати" коханого артистки, а той забавно грався з нею, спритно ухиляючись.

"З Різдвом, моя улюблена інстародина 🤗
Іноді, все збирається з маленьких пазлів, які ти шукаєш роками. Іноді складно. Іноді здається виходу немає, але в один день все змінюється. Я так хочу, щоб кожен з нас знайшов свій відсутній пазл. Я знайшла свій ❤️
Люблю тебе і нашу шалену сім'ю @janis.timma 🦹🏼‍♂️👩🏼‍🎤", - поділилася радістю Сєдокова. Фолловери залишилися в захваті: "Весіллю бути ?", "Щастя вам! Нехай кожна мить поруч буде в радість! Ви цього заслужили ❤️❤️❤️", "Ви самі милі і чарівні шалені закохані😜❤️😘", "Краса)"; Дуже гармонійна пара 💕💕".

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.