Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото їх маленької дочки Насті, якій 5 січня виповнилося 6 років. Так, маленька красуня позувала в пишній білосніжній сукні, а зіркова мама привітала шанувальників з Різдвом Христовим 7 січня.

"З Різдвом Христовим! ✨ Здоров'я, любові, гармонії та миру у кожен дім! 🕊", - зворушливо побажала Асмус. Фолловери залишилися в захваті: "Яка лапочка 😍😍😍", "Дуже гарне плаття 🙌", "Як мама красуня😍👍", "Ангел в Різдво😍", "З Різдвом Христовим!!! 🙏🏼 Яка красунька ❤️❣️", "Принцеса) схожа на тата❤️", "Яка гарна 🌷", "Яка лапуля😍😍😍 Маленька ніжність😌❤️😊", "Настуся красуня!!!", "Який серйозний і пронизливий погляд у донечки )))".

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.