Відомий український музикант Андрій Данилко, якого знають під псевдонімом Вєрка Сердючка" показав, як виглядає його дівчина. Відповідні фото з'явилися в Instagram.

Артист вирішив відкрити завісу таємниці особистого життя і зізнався, хто скорив його серце. Виявилося, що український шоумен протягом багатьох років зустрічається з Інною Білоконь, яка виконує роль мами Вєрки Сердючки.

Мало кому було відомо про стосунки між артистами. Однак тепер співак із задоволенням ділиться спільними фотографіями з відпочинку і не хоче ні від кого приховувати свою кохану.

Вєрка Сердючка на Євробаченні багато жартувала і навіть запам'яталася несподіваною витівкою. Музиканта супроводжувала його сценічна "мама", вона несла в руках пляшку шампанського – через це в кадрі вийшло чимало суєти. Так ведуча шоу запропонувала артистам з України розпити алкоголь прямо на помаранчевій доріжці заходу.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, Сердючка на відкритті Євробачення 2019 дала жару.

Як повідомляв Знай. ua, Андрій Данилко вперше відверто зізнався, чий Крим і поїде співак на "Євробачення-2020".

Також Знай. ua писав, що Вєрка Сердючка відзначилася дивним заявою.