Російська актриса театру та кіно Рената Литвинова підтвердила, що її збила машина в центрі Москви, а також вона розкрила деталі дорожньо-транспортної пригоди. Про це знаменитість написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Рената Літвінова

Так, Литвинова стверджує, що її збили по дорозі до салону після пробіжки.

"Я була абсолютно твереза, всупереч інформації в ЗМІ", — зазначила вона.

До того ж, російська актриса повідомила, що присоромила дівчину, яка її збила.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Єдине, що я сказала дівчині, яка була за кермом: "Як вам не соромно збивати мене на пішохідному переході, адже у мене сьогодні день народження", — написала вона.

Рената Літвінова

Також актриса додала, що лікар зробив їй необхідну допомогу і зашив підборіддя.

Нагадаємо, що російській актрисі і зірці серіалу "Щасливі разом" Наталії Бочкарьової, яку звинувачують у вживанні наркотиків, загрожує тюремне ув'язнення терміном до трьох років.

Як повідомляв портал Знай.ua, відому російську актрису і режисера Ренату Литвинову в центрі Москви збила машина.

Також портал Знай.ua писав, що з'явилася інформація про те, що Галину Польських екстрено доставили в одну з лікарень Москви. Медики надали їй необхідну допомогу через серйозні проблеми зі здоров'ям.