Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже відвертим несподіваним образом з архівної фотосесії, позуючи в чорному облягаючому платті з глибоким декольте і пікантним розрізом на нозі. Так, артистка засвітила не тільки шикарну фігуру, але і повну відсутність спідньої білизни.

"#tinakarol #тинакароль ph @little_puida", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Ніжна квітка🌸", "ось це я розумію доброго ранку 😍😍😍😍", "Прекрасна! 💫❤️", "який вогонь,тіна 🔥🔥", "Така дуже гарна 🤤🤤🤤", "Яка гарна😻💥", "Шикарно виглядаєте⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐", "Гаряче і красиво🔥🔥🔥🔥", "Як завжди гарна", "Вау, дуже обережно гаряче ❤️❤️❤️", "Зараз вся твоя чоловіча аудиторія полягла😹💥".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.