Скандальна американська співачка Брітні Спірс почала вести здоровий спосіб життя, займатися йогою. Своїми результатами схуднення зірка поділилася з шанувальниками в Instagram.

Буквально нещодавно фанати критикували зовнішній вигляд 38-річної співачки, але тепер все змінилося. Адже Брітні нарешті зайнялася собою – вона помітно схудла і підтяглася завдяки спорту і правильному харчуванню.

У соцмережі артистка активно публікує фотографії, де позує в бікіні, абсолютно не соромлячись своєї фігури. Однак підписники порадили їй зайнятися зачіскою, макіяжем і звернутися до хорошого стиліста.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Брітні, де твій візажист і перукар? Що за жах", "Чудово, якщо не фотошоп, залишилося розібратися з обличчям", "Мені страшенно не подобається, як вона фарбує очі", "Вона застрягла в минулому, в 1999-2000-х роках. Там їй було добре, вона там була молода, красива і затребувана. Звідти і йти не хочеться", "Мені чомусь страшно дивитися", - висловилися коментатори.

Нагадаємо, що папараці підловили Брітні Спірс під час купання в басейні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джастін Тімберлейк публічно вибачився перед дружиною і сином за недавню ситуацію, коли в мережу потрапили фото з колегою по фільму.

Також портал Знай.uа писав, що Брітні Спірс постаріла до невпізнання.