Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила незвичайне фото, позуючи для глянцю PODIUM kids з маленьким сином Табризом, який приміряв різні стильні вбрання під час зйомок. Так, артистка на чорно-білому кадрі сиділа на стільці в стильному брючному костюмі, в той час як малюк позував поруч, біля її ніг.

"Велика мама: руки - два крила.....", - лаконічно підписала Білик. Фолловери не пройшли повз і засипали сім'ю компліментами: "Дуже на аліну гросу схожа на цьому фото", "Ви чудові !!!", "Неймовірні...😍", "Подобається, дуже гарно вийшли Ірина і дитина", "Які ви чудові! 👏", "Два погляди на життя ❤️❤️", "😍😍😍Красуня-матуся і супер-синуля!Всього Вам найкращого!", "Класний кадр і ти Іра тут🔥🔥🔥залишайся в цьому стилі , він тобі дуже личить 👌", "Який милий малюк! Яка шикарна мама 🤤😻 Щастя вам!!!!! 👏🏻".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.