Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс трепетні кадри, нарешті відправившись на довгоочікуваний відпочинок у теплі краї разом з дітьми, мамою і кращим другом модельєром Анзором Бічоллою. Так, артистка показала неймовірну схожість з мамою Наталею і як бонус додала веселе відео з молодшою донькою Тільдою, передбачуваним батьком якої є Тілль Ліндеманн.

Варто відзначити, що хоч Світлана і будує кар'єру в Росії, її рідні та близькі живуть в Україні. Мама і тато співачки залишилися в Ірпіні, а молодша сестра Ксенія з чоловіком проживають у Києві. Артистка часто приїжджає провідати сім'ю - вона святкувала з ними новорічні канікули, бувала на днях народженнях, і весіллі Ксюші. На своєму акаунті Лобода показує не тільки світське і творче життя, але і не забуває про особисте, за що фолловери її просто обожнюють.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.