Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала трепетне відео, привітавши шанувальників з Новим роком. Так, артистка зробила селфі з молодим коханим, баскетболістом Янісом Тіммою, який на 10 років молодший Анни, позуючи в затишній домашній обстановці.

"Ми вітаємо вас з вже точно Новим Роком!

Бажаю вам підтримки і розуміння. Щоб друга половина не сварилася, що ви постійно в телефоні 😂 А половині терпіння і прощення.

Я знаю, що справжні здорові відносини - це коли в парі дві людини розвиваються і допомагають рости один одному. Коли вміють промовчати і підтримати. Коли ти ставиш його вище за себе і розумієш, що ти вже дуже високо, так як він тримає тебе на руках!

Вірте в кохання, не слухайте дурнів, що не вміють відчувати і кохайте ❤️", - зворушливо підписала пост Сєдокова. Фолловери не пройшли повз, коментуючи відео співачки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще