Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість виставила трепетний кадр зі свіжої фотосесії, примірявши чорне оксамитове плаття з відкритими плечима і доповнивши жіночний образ вечірнім макіяжем. Втім, деякі фанати не відразу впізнали Кароліну, переплутавши її з актрисою Анною Хількевич.

"Life is Good! (Життя прекрасне!)", - поділилася радістю Лорак. Фолловери не пройшли повз, виражаючи не тільки захоплення, але і обурення: "Я подумала це Хількевич перефарбувалася в темний 🤣", "Схожа на Хількевич стала 😳🧐😟", "Якщо б ще до такого страшного стану обличчя не фотошопили б , боїтеся своїх зморшок 🙈 А де ж "Любіть себе такими,які є" @anilorak", "Люблю Ані Лорак, але останнім часом аж дивитися не хочеться.. навіщо стільки фотошопу? Обробки обличчя? Наче фарфорова нежива лялька з натягнутим обличчям... сама на себе не схожа. І плюс чим старше стає, тим менше одягу залишається.. ну як так?", "Що Ви зробили з Вашим обличчям😱😢😭".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.