Гуф проти Носова: хто переможе

Гуф зараз відпочиває в Таїланді і вирішив записати прямий ефір в Instagram. Дмитро Носов теж у відпустці в Таїланді. Початок ефіру був досить спокійним, хоча і з великою часткою нецензурної лексики від Олексія. Проте вже через пару хвилин, коли глядачів стало більше, Гуф почав довгий монолог, в якому викликав на бій Носова, який є заслуженим дзюдоїстом і отримав бронзу на Олімпійських іграх. Також він раніше був депутатом Держдуми. Він вважає, що Носов зруйнував його сім'ю, про що заявив без зайвого сорому. А ще він нагадав, що у них з Дмитром є « недоз'ясоване питання». Крім того, трохи пізніше він сказав, що і так багато вистраждав через Носова, і що у нього забрали права.

Короткий варіант відео, найголовніше

Носов, іди сюди, я один на пляжі, давай. Мені здається, у нас з тобою є недоз'ясоване питання – у Сліма, мене, моєї дружини, дружини Сліма, нареченої, Сема. Де ви там займаєтеся? Хочеш, я під'їду один? Де ви там займаєтеся? Ви ж там ****** бійці, галустяни. Давай, під'їжджай, депутат, *****.

Гуф задавав питання Носову, де він перейшов йому дорогу і чому до нього таке ставлення, адже він просто хоче жити спокійно.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Повне відео

Невелика передісторія

Дзюдоїст Носов раніше був в ЛДПР, а так у нього свій рух активістів, який називається «Антидилер». ФСКН разом з цими активістами ще в 2014 і 2015 роках затримували Гуфа в Красноярську. До речі, у своєму відео він чітко дає зрозуміти, на скільки сильно любить це місто. Репера змусили пройти обстеження, за якого знайшли сліди наркотиків у крові. А саме це були кокаїн і гашиш, під якими Долматов виступив тоді на концерті. Через 6 діб арешту його випустили.

Дмитро Носов, фото: bookmaker-ratings
Дмитро Носов, фото: bookmaker-ratings

Що про це думає сам Носов

Звичайно ж, Direct Носова відразу стали завалювати питаннями про це прямому ефірі. І він відповів досить швидко. У своїй відео-відповіді, він порадив Гуфу одужати і зав'язати з наркотиками. Сам він вирішив, що Долматов «насинячився або накидався».

Леви не полюють на мишей.

У підсумку, він не буде зустрічатися з Гуфом і тим більше приймати його виклик на бій.

Як повідомляв Знай.uа, Гуф вибачився за свої висловлювання про жінок.

Також Знай.ua писав, відома коханка Гуфа опинилася в лікарні.

Нагадаємо, деяких знаменитостей помилково відправили на той світ завчасно.