18-річну коханку Гуфа Яну Шевцову підозрюють у поширенні ВІЛ. Передає Clutch.

Скандал з репером допоміг Яні Шевцовій здобути популярність. Нещодавно вона почала зніматися в одіозному реаліті-шоу "Дом-2", і вже змогла стати однією з найбільш епатажних учасниць. Шевцова встигла повністю оголитися в ефірі, виконуючи еротичний танець, але це не головний скандал, пов'язаний з нею.

Екс-учасниця "Дому-2", Лера Фрост звинуватила Шевцову в тому, що та не сказала, що хворіє на ВІЛ-інфекцією. Своє невдоволення через присутність Яни на проекті вона висловила в Instagram.

"Приводити новеньких, без певних довідок на певні захворювання це вже перебір. В майбутньому я б не хотіла б щоб пів проекту передохло", — написала у своєму мікроблозі Лера Фрост.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У свою чергу Шевцова спростувала її слова, а після, за її словами, зробила необхідні аналізи, які нібито довели, що захворювання у неї немає і тому вона подасть в суд на людей, які поширюють про неї наклеп.

Раніше повідомлялося, що в мережу просочився гарячий ексклюзив про особисте життя відомого репера Гуфа і його нової пасії.

репер Гуф (Олексій Долматов)
репер Гуф (Олексій Долматов)

"Знайомтеся, Яна, 18 років, живе в Єкатеринбурзі, спить з Гуфом. Пікантна деталь: на момент першої інтимної зв'язку Яні було 16. Не поспішайте садити Гуфа за ґрати, 16 - це вік згоди. А Яна була зовсім не проти. Олексій так сильно запав їй у душу, що вона погрожувала розповісти про все Кеті. Гуф виявився не в захваті від цієї ідеї, і у нас є аудіо, що підтверджує це" повідомляють російські ЗМІ

"Як я можу з тобою спілкуватися, якщо ти мене шантажуєш тим, що розкажеш моїй жінці, що ми з тобою тр**лися…."

Нагадаємо, шахраї під видом популярного реп-виконавця Black Star TERRY, справжнє ім'я якого Олег Терновий, займалися шантажем фанаток зірки.

Раніше Знай.ua повідомляв, репера Олексія Долматова, більше відомого, як Гуф, на корпоративі побив охоронець мільярдера Ігоря Сосіна.

Також Знай.ua писав, Гуф опублікував нове фото, на якому зображений разом з Топурією в ліжку.