Російська модель Ксенія Пунтус після того, як випала з вікна квартири онука режисера Микити Міхалкова і отримала численні травми, прийшла в себе і змогла розповісти про те, як все сталося. Про це повідомляє видання Baza в Telegram-каналі.

Модель зізналася, що зустрічається з Андрієм Бакових майже 1,5 місяця. Ксенія розповіла, що їй подобалося сидіти в його квартирі на підвіконні з ноутбуком.

того вечора дівчина випила і зірвалася, коли сіла на вікно. Модель втратила рівновагу.

Повідомляється, що в її речах поліцейські знайшли сильнодіючі препарати для схуднення. Таблетки у поєднанні з алкоголем могли дати непередбачуваний ефект.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пунтус розповіла слідчим, що онук Михалкова справді нічого не бачив. Хлопець також розповідав, що про те, що його подруга впала, він дізнався тільки від дільничного. Він відразу після події розповідав, що був п'яний і спав.

11 січня модель випала з вікна квартири Андрія Бакова, онука Микити Михалкова. Подруга постраждалої Олеся стверджує, що вона не вживала наркотики. Зараз дівчина перебуває в лікарні, лікарі стверджують, що травми дівчини характерні для падіння з 3-4 поверхи.

Нагадаємо, під вікнами онука Микити Михалкова знайшли скалічену модель, головні версії.

Як повідомляв Знай. ua, онук Михалкова після трагедії в його квартирі веселиться з сином Кончаловського і Висоцької.

Також Знай. ua писав, що знайдена під вікнами онука Михалкова модель опинилася в реанімації, навіть дихати самостійно не може.