Стало відомо, що модель Ксенію Пунтус, знайден двірником з серйозними травмами вранці 11 січня, підключили до апарату штучного дихання. Її стан жахливий, про це повідомили у телеграм-каналі Mash.

Скріншот, фото з телеграм-каналу Mash

Від падіння дівчина дуже постраждала: у неї черепно-мозкова травма, множинні забиття, вивих стегна, забій хребта та легень, поламані ноги і ребра. Її знайшов двірник, який розповів, що дівчина була без взуття, не могла поворухнутися, назвала своє ім'я і плакала.

Ксенія Пунтус

"Ксенію Пунтус підключили до апарату штучної вентиляції легенів — вона у важкому стані в реанімації. У дівчини забиття легенів, травма грудної клітини, травми хребта, кілька переломів. Вона знаходиться під постійним наглядом лікарів", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

11 січня модель випала з вікна квартири Андрія Бакова, онука Микити Михалкова.

Подруга постраждалої Олеся стверджує, що вона не вживала наркотики. Зараз дівчина перебуває в лікарні, лікарі стверджують, що травми дівчини характерні для падіння з 3-4 поверхи.

У дівчини не лише розбита голова, ай зламані ноги і ребра. За попередніми даними відомо, що напередодні цього дівчина ходила в ресторан зі своїм хлопцем - онуком кінорежисера Микити Михалкова Андрія Бакова. Після чого повернулися в квартиру хлопця, з вікна якого і вона випала. Правда, поки невідомо, чи це випадковість, чи модель навмисно викинули з вікна. Адже коли поліція прийшла в квартиру, то її хлопець нібито спав і нічого не знав про подію.

Нагадаємо, не могла поворухнутися, тільки плакала: під вікнами онука Микити Михалкова знайшли скалічену модель, головні версії.

Як повідомляв Знай.ua, відома модель містично випала з вікна онука Михалкова, копи підозрюють найгірше.

Також Знай.ua писав, що питання про геїв змусив Михалкова нервувати, епічно реакцію скандального режисера побачив весь світ.