Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новим кадром, відправившись в довгоочікувану відпустку разом з дружиною і друзями, вибравши для відпочинку казкову Домінікану. Так, артист в Сторіс показав, як вони з коханою проводять час, пом'явши сідниці Наді, поки та засмагала на пляжі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто відзначити, що парочка також з'їздила на екскурсію, однак їм таке проведення часу зовсім не сподобалося. Також Дантес посміявся над пікантним купальником Наді, з "хижим" леопардовим принтом, порівнявши його з мультфільмом "Флінстоуни", а її зачіску, яку співачка на відпочинку вирішила не укладати, з гривою лева. Закохані вже встигли виставити масу романтичних спільних кадрів, позуючи серед пальм на тлі блакитної води.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.