Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася свіженьким кадром, відправившись в довгоочікувану відпустку разом з чоловіком Володимиром Дантесом і друзями, вибравши для відпочинку казкову Домінікану. Так, артистка приміряла стильний лляний костюмчик і спокусливий топ з леопардовим принтом, поміркувавши про страхи перед чимось незвіданим.

"«Нове» для нас - наче страшні закриті двері в покинутому будинку . Увійти страшно, адже там незвідане.
Але потрібно боротися з цих страхом.
Крок вперед. Новий етап.Відкривати
і пробувати. Якщо не виходить, знову двері.... Вперед!", - поділилася думками Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Яка прекрасна 😍🔥🔥😍🔥", "БОГИНЯ!!😍😍😍", "Красуня 😍😍😍", "Зайкаааа❤️", "Краща💔", "Красива ❤️❤️❤️", "Так ось що вони без друзів роблять! Надя не бійся, іди, може там скарб захований, розбагатієш ще❤️", "Це як у мультику "корпорація монстрів"".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.