Після загибелі музиканта Ігоря Талькова пройшло майже 29 років. Усі ці роки до його могили на Ваганьковському кладовищі Москви не заростає стежка. Люди йдуть на кладовище не просто так, виявилося, що біля надгробного хреста артиста відбуваються справжні чудеса!

Ігор Тальков, фото Школа життя

Багато людей вірять, що на могилі Ігоря Талькова відбуваються дива. Кажуть, там видужали від алкоголізму, наркоманії і пристріту. А несправедливо засуджені після молитви родичів швидше виходять на волю.

Ігор Тальков, фото Школа життя

Одна з дам, які вірять в силу могили Талькова, розповіла про низку правил, дотримання яких допомагає здійснитися диву.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Треба три дні поспіль приходити до полудня, бажано в один і той же час. Читати кондаки, ікоси і молитви, виданого в 2017 році "Акафіста святому мученику Ігорю (Талькову)", – каже жінка.

У цій брошурі йдеться, що музикант – великий обранець Божий, що він міг творити чудеса подібно його близької подруги Джунь, що багато радять приходити на могилу ясновидиці за допомогою. До речі, Ігор Тальков – не єдиний артист, якого звеличують після смерті.

Нагадаємо, раніше у колишнього чоловіка Началової народилася друга дитина: чому приховували поповнення

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній Началової показав найдорожче, що лишилося після її загибелі: "Ми тебе любимо"

Також "Знай.ua" писав, що подруга Началової розкрила усю правду про гірке життя співачки: "Знаходила чуже волосся у ліжку"