Варто нагадати нашим читачам, що відома російська телеведуча Альона Водонаєва наробила галасу в мережі. Так, Олена вирішила прокоментувати проблему демографічної ситуації в Російській Федерації, яку намагається вирішити уряд на чолі з Володимиром Путіним. Телеведуча написала в Instagram, що виплати за народження дітей можуть стати фатальними, адже "бидло" почне народжувати заради грошей.

Проте голова Державної думи РФ В'ячеслав Володін жорстко висловився про заяви ексучасниці "Дом-2" Олени Водонаєвої про материнський капітал і запропонував оштрафувати її на 100 мільйонів.

Світська левиця висловила впевненість у тому, що проблема не в розмірі материнського капіталу, а в рівні життя сімей у країні. У своїй черговій публікації Водонаєва висловила свою точку зору щодо цього. На думку знаменитості, тепер сім'ї, які знаходяться за межею бідності почнуть народжувати дітей для отримання державних грошей.

"Цей мільйон з невеликим ризикує стати фатальним для майбутніх поколінь, якщо зневірені від злиднів росіяни або бидло, якому вічно не вистачає на пляшку горілки, почнуть народжувати заради цього мільйона", - заявила Водонаєва.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, Водонаєва відповіла Путіну на "питання любові": "Бидло почне народжувати".

Як повідомляв Знай.uа скандальна зірка "Дом 2" Водонаєва приголомшила зухвалою заявою.

Знай.uа писав, Меладзе співати так і не навчив: Брежнєва нарвалася на жорстку критику від Водонаєвої.