Відомий російський співак Олександр Сєров виявився "в'їзним" на територію України, навіть незважаючи на те, що незаконно відвідував окупований Кримський півострів.

Про це стало відомо завдяки офіційній відповіді СБУ на запит одного з українською видань.

"В Києві в Палаці "Україна" на 23 березня анонсовано концерт російського співака Олександра Сєрова, який в 2017 році виступав у анексованому Криму. Просимо повідомити Вас про наявність чи відсутність заборони в'їзду в Україну зазначеного артиста", – зазначали у запиті журналісти.

Олександр Сєров, фото: storinka
Олександр Сєров, фото: storinka

Так, у відповідь на це в Службі безпеки повідомили, що, за станом на дату запиту, інформації про заборону немає. У той же час, у відомстві зазначили, що Державну прикордонну службу України було проінформовано про факт порушення правил перетину кордону. Відповіді Державної прикордонної служби України поки немає.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А от піар-менеджер Сєрова тим часом повідомив журналістам, що збирається звернутися до Верховної Ради України з проханням дозволити співакові в'їзд до України.

"Ми хочемо приїхати з чистим серцем, чистою совістю. Тому що Олександр Миколайович народився в Україні і у нього такий вік, що він хотів би відвідати рідних і близьких, побувати на могилі матері. Тут випала така можливість, але чомусь його розцінюють як окупанта, нехорошу людину. Ми нічого поганого не робили… Ми, чесне слово, не знали що потрібно перетинати кордон через Україну. І ми, дійсно, винні в тому, що не так перетнули. Ми готові визнати це. Ми визнаємо позицію України, шкода, що все так вийшло", – каже піар-менеджер Олександр Орлов.

Нагадаємо, ексглава ДАІ влаштував п'яний форсаж в Києві та зганьбився на всю Україну.

Як повідомляв Знай.uа на фоні тотальної бідності нардепи влаштували парад "золотих" брендів.

Знай.uа писав, СБУ затримала Павловського, головного підозрюваного у справі Гандзюк.