Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже ніжним несподіваним образом, позуючи в затишному в'язаному светрі-оверсайз карамельного кольору з високою горловиною. Так, артистка доповнила стильне вбрання нюдовим денним макіяжем, зробивши акцент на очах.

"#tinakarol #тинакароль ph @little_puida", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи кумира компліментами: "😍❤️😍🔥🔥😍❤️😍😍🔥 🔥❤️ дуже ніжна", "плюшева❤️", "Так затишком від фото віє😻😻😻😻", "У Дана светр забрала?) ❤️❤️❤️", "ніжнятинка💞", "Приголомшлива❤️", "Шикарна💔", "Намистинка 😍", "де тут підписують петицію про заборону червоної помади тіні кароль💔🤧 неймовірна❤️", "Така тепла!".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.