Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, нарешті відправившись на довгоочікуваний відпочинок в Мексику разом з дітьми, мамою і кращим другом, модельєром Анзором Бічоллою. Так, артистка позувала в райському куточку лише в прозорій білій сукні-оверсайз, засвітивши довгі ноги і шикарні груди.

"Я дихаю - і, значить, я люблю
Я люблю - і, значить, я живу
#в. с. висоцький
🖤", - поділилася настроєм Лобода. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи Світлану компліментами: "Амазонка😍❤️", "Ну і ноги, Свєта!!😻", "Шикарна💓🔥🔥", "Ноги вогонь", "Які правильні слова 🙏🙏🙏", "Божественно красиво 😍", "Світлана, Ви шикарні💗💗💗", "Дуже красива жінка🙏", "Богиня", "Без трусів саме те🤩😎".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.