Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила незвичайне відео, представивши прем'єру кліпу на нову пісню "Красная помада". Так, артистка показала досить пікантні кадри, позуючи у відвертих вбраннях, обнімаючись з оголеними чоловіками і гаряче рухаючись в танці.

"❗️Довгоочікувана прем'єра❗️
Кліп "Червона помада" вже доступний на YouTube", - лаконічно підписала ролик Білик. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Надзвичайна красуня!🔥🔥🔥 Така сексі 😇❤️", "Просто кайф,ух Ірочка, гаряче👍🔥🔥❤️❤️", "Кліп, знятий на європейському рівні.А пісня, може подобатися людям,які займаються самодурством", "Неймовірний кліп💥💥💥💥💥", "Суперррр🔥🔥🔥🔥 ІРИНКА ВИ НАША SEXY GIRL 🔥♥️", "💋💋💄 секс!", "Я, гортаючи стрічку, спочатку подумала у Мадонни прем'єра 🌹🤩👏🏻👏🏻👏🏻 Вітаю ✨", "😲👍💣💥❤ Бомбічно!!!".

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.