Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, нарешті відправившись на довгоочікуваний відпочинок в Мексику разом з дітьми, мамою і кращим другом модельєром Анзором Бічоллою. Так, артистка вирішила нагадати шанувальникам про відверте муд-відео до хіту "Мира мало", режисером якого став Алан Бадоєв. У ролику красуня позує верхи на білосніжному коні-єдинорозі в блискучому вбранні.

"адже лягає відеоряд #мирамало на будь-який з треків в альбомі SOLDOUT 🔥 тобі нра?🙈яку пісню з мого альбому слухаєш найбільше ти ??", - поцікавилася Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Який красивий єдиноріг 🦄", "Мені здається всі пісні там прекрасні!!!!!!! 💖", "Ідеально!", "Шикарна 💖💖💖💖💖💖💖💖💖", "Секс бомба красуня", "Розумниця! Красуня!👏👏👏".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.