Відома російська актриса Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала миле фото, а в підписі до нього раптово вирішила підбити підсумки минулого року.

На новій фотографії Христина позує у незвичному білому платті оригінального фасону, яке підкреслило ключиці і оголило плечі. Волосся Асмус зібране в акуратну зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж з акцентом на губах, які нафарбовані червоною помадою. У підписі до фото актриса написала: "24 січня. По-моєму, пора все-таки підбити підсумки минулого року. Втратити за рік трьох близьких людей, яких дуже любив і довіряв багато років – це сильно... Блін, стався до людей так, як хочеш, щоб вони ставилися до тебе, ні? Вчорашній мій пост дик взагалі дав такий поворот, що я в ahye просто.... Що зі мною, блін, не так? Як перестати зачаровуватися?! Коротше гаразд, піду торт з'їм". А прихильники кинулися обговорювати нову публікацію актриси.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.