Відома мандрівниця, телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко часто радує фанатів яскравими фотосесіями у своєму Instagram. Так і в цей раз зоряна красуня показала забавні фото на унітазі, а в підписі до посту розповіла про те, що встигла зробити, мабуть, за день. Але так і не пояснила, що це була за "туалетна" фотосесія і де вона проходила.

На нових фото Регіна з'явилася у світло-рожевій затишній піжамі з домашніми чопиками на ногах. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж. На першому фото телезірка з'явилася одна – вона сидить на унітазі, але він швидше служить як декорація. На другій фотографії Тодоренко все так само на унітазі, але вже не сама – в кімнаті стоїть її чоловік Влад Топалов, а повз проходять двоє чоловіків. На третьому фото вони з чоловіком двоє в тій же кімнаті, Регіна все також на унітазі. А ось на четвертій фотографії чоловік і дружина зняті з незвичайного ракурсу, вони обидва вже стоять.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.