Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно дружина знаменитості, 70-річна Примадонна, вирішила не відставати від коханого, здивувавши шанувальників новим селфі. Так, артистка позувала з яскраво-червоною помадою на губах і светром в тон, однак з таким зухвалим макіяжем багато фанатів не впізнали свого кумира.

"З ранку?Губи червоні?
Бережися!!!Небезпечна я.🤷🏼‍♀️", - грайливо підписала кадр Пугачова. Фолловери не пройшли повз: "Ранкова Лобода якась))👍", "Що Ви, лікарі, зробили з нашою улюбленою Аллою? Нічого немає від її колишньої краси і харизми...", "Червоні губи в 70 років - це дуже вульгарно((( Не кожна молода дівчина дозволить собі червону помаду, всі прагнуть природності і натуральних відтінків.", "Бідний Галкін🤭))))))))))", "Одні губи і залишилися!....", "Бабуся, що у тебе з обличчям?".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.