Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим відео зі спортзалу, який знаходиться неподалік від її будинку, показавши, як відходить від новорічних свят і тривалого дня народження. Так, артистка вирішила познайомити зі своїм зірковим тренером, який, по ідеї, повинен привести її у форму.

"Поспішаю поділитися. У мене новий партнер. Таких потужних у мене ще не було!👍💃 Але з його допомогою я буду освоювати спеціальну програму тренувань, розроблену їм спеціально для мене. Оскільки балетна форма передбачає індивідуальний підхід і навантаження на певні групи м'язів, враховуючи специфіку підготовки.💃", - поділилася радістю Волочкова. Втім, на своїй сторінці балерина коментарі приховала, однак на акаунті її фітнес-тренера шанувальники просять не контактувати спортсмена з артисткою.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще