Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася довгоочікуваним відпочинком в сонячних Арабських Еміратах, відразу після сніжного Буковеля, відправившись на канікули з найкращою подругою. Так, артистка показала, як проводить час, коли їй нудно, прикинувшись вагітною і позуючи в ніжно-рожевому бікіні на пляжі разом з не менш "вагітною" подружкою.

"Не пощастило з фігурою, пощастило з подругою 😂!
Відзначай подругу яку вічно здуває😁", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз епатажного кадру: "Правильно, взимку треба наїдати запаси жирів)", "Ви як ніби вагітні😂😂", "Такі класні😍😍😍😍", "Нема вже чим зайнятись 😂😂", "Красуні😍", "Так-так-так коли пологи", "Леся не жартуй так, а то видуєш і так і залишиться 😅😅😅", "Схожі на черв'яків з "Люди в чорному" 😂😂🔥", "Дуже личить вам)", "Найкрасивіша фігурка👍😂😂😂, Лесяяя требааа😉".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.