Українська співачка Настя Каменських виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показані чарівні зміни, яких зірка досягає за допомогою макіяжу.

У кліпі видно, як зовнішній вигляд Каменських трансформується завдяки використанню сучасних косметичних засобів.

З побаченого на відео можна припустити, що співачка фарбує вії і губ, а також користується бронзатором. Однак, оскільки зміни на обличчі надто вражаючі, схоже, що Каменських приховала декілька етапів макіяжу від своїх підписників.

Настя Каменських, Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В коментарях зіркою переважно захоплюється. Користувачка @dinaraatadzhanova6029 пише (авторська пунктуація збережена): “Настя красотка люблю тебя ты мой кумир”, а @k.tellina2303 коментує: “Ви і без макіяжу красуня😻”.

Проте не всі розділяють таке захоплення. “Без макияжа дефекты на коже видны”, - пише @kozina_mari, а @iv.an4615 критикує лаконічно ”Ужас 🤬 👎👎👎👎”.

Нагадаємо, раніше весела Настя Каменських влаштувала спекотні танці перед камерою – відео для гарного настрою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", фігура Каменських викликала масу припущень, фото.

Також "Знай.ua" писав, Настя Каменських засвітила пишне декольте у сітчастому вбранні, виглядає приголомшливо.