18-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка зараз навчається в Нью-Йорку, як і бабуся співає, а ще займається моделінгом. Красуня зібрала понад 150 тисяч фоловерів у своєму Instagram, часто публікуючи в мережі яскраві кадри з повсякденного життя. Нещодавно юна знаменитість виставила новий невеликий влог, показавши, як проходить її типовий день після повернення в Нью-Йорк після святкових канікул. Так, дівчина поскаржилася на дуже ранній переліт, а також провела невелику екскурсію по розкішній квартирі і розкрила власний секрет стрункої фігури.

"Vlog #7 ❤️ Back In NYC, How I Style My Hair, Parsons & More. (Влог 7, Назад в Нью-Йорк, як я укладаю волосся, університет Парсонса та багато іншого)", - заінтригувала прихильників Соня. Варто відзначити, що дівчина заради стрункої фігури старанно займається в спортзалі, а також обирає здорову їжу: запечений лосось з овочами, корисні фруктові соки. Також виявилося, що у красуні пряме волосся, тому вона злегка завиває його для надання більшого об'єму.

Нагадаємо, внучка Софії Ротару прикрасила нью-йоркську осінь української харизмою.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що внучка Софії Ротару закохала Манхеттен почуттям стилю.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Софії Ротару відкрила осінній сезон в Нью-Йорку.