26-річна дочка скандального екснардепа Михайла Добкіна Алла, яка займається благодійністю і виховує однорічного сина, часто радує фоловерів яскравими постами у соцмережі Instagram. Нещодавно красуня вирушила відпочивати на Мальдіви, звідки тепер частенько викладає фото в купальниках.

Так і в цей раз Алла показала пікантне фото, на якому позує на пляжі у відвертому образі. Як видно, перед камерою красуня з'явилася в спокусливому бежевому купальнику, який красиво підкреслив фігуру і оголив тату внизу живота. Поверх купальника Алла накинула коричневу сорочку, на голові солом'яний капелюх, а на очах темні окуляри. У підписі до фото дівчина розповіла, як розважається на мальдівському пляжі. "А хтось на відпочинку робить собі скраб з піску просто на пляжі? Чи я одна така божевільна?", - написало вона, а фоловери кинулися обговорювати її публікацію.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.