Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже ніжним несподіваним образом з архівної фотосесії, позуючи для реклами популярного українського ювелірного дому, обличчям якого стала не так давно. Так, артистка приміряла чорний жакет на голе тіло, засвітивши груди і доповнивши вбрання золотими сережками, каблучками, а також браслетами.

Фолловери не пройшли повз, засипаючи кумира компліментами, однак деякі примітили смуток в очах красуні: "Скільки смутку в очах... але яка витонченість і елегантність! Любити можна тільки за одні очі🔥", "Тін, ти прекрасна 😌😻❤️", "Ти кльова😌", "лялька 🤯😍", "Най-най😍😍😍♥️", "Дивимось в очі! 🙊🥵", "Якась особлива 😍", "😻😻😻бомба", "Тінаааа, неймовірна 😍😍😍", "Тіночка вам дуже добре з прямими волоссям👍👍👍😍", "Це так шикарно😍 красоточка".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.