Ведучий популярного тревел-Світ навиворіт шоу на 1+1 Дмитро Комаров зізнався, що його дуже здивував Китай і розповів, чим цікавим його годували в Китаї. Про це він повідомив в інетрвью для журналу "Телескоп".

Комарів зізнався, що давно мріяв побувати в Китаї і країна повністю перевернула його свідомість і закохала в себе.

"Я б сказав, що Китай — це абсолютно інший світ. Він перевершив усі очікування. У мене великий досвід подорожей по азіатським країнам, але Китай все одно стоїть окремо — він ні на що не схожий. Мене ця країна закохала в себе і багато чому навчила", - відповідає Комарів.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

При цьому в Китаї, як і в інших країнах, він пробував місцеву кухню і дегустував навіть найдивніші делікатеси.

Популярні новини зараз

"Холостяка" Заливака запідозрили в пластиці, Анна Богдан поруч не врятувала: "Вставив імплант?"

"Синій" мужик заснув на залізниці при -18 і не прокинувся, коли над ним проїхав поїзд: святкує другий день народження

Тіло 11-річного Максима знайшли через 5 місяців пошуків: викрадачі тримали дитину в підвалі 2 тижні, а потім вбили

Тотальний локдаун в Україні: Денис Шмигаль зробив нову заяву про карантинні обмеження

Показати ще

"Китайська кухня заслуговує окремої уваги. Вона кардинально відрізняється від нашої — там величезний вибір супів, м'яса, рису і салатів, завдяки яким я, можливо, і поліпшив свою фізичну форму. До того ж у більшості тамтешніх ресторанів немає такого поняття, як індивідуальне замовлення, — їжу беруть на загальний стіл. Звідси й вираз: «Ще один гість — це всього лише дві додаткові палички для їжі». Як правило, ми їли в так званих "самоварных" — таких закладах, де прямо на столі стоїть пальник, тобі приносять свіжі інгредієнти, і ти сам вариш суп або смажиш м'ясо. Це був найпопулярніший спосіб живлення, і я встиг до нього звикнути. Взагалі, країна надзвичайно смачна — у прямому і переносному сенсі", - ділиться Дмитро.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

Він зізнається, що його важко здивувати чимось, адже він пробував дуже багато неприємних речей.

"Навіть поїдаючи смажених жаб, я був дуже задоволений. І назвати їх мерзенними не можу", - сміється мандрівник.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

Крім того, команда тревел-шоу у всіх подорожах влаштовує кулінарні експерименти і пригощає іноземців традиційними українськими стравами.

"Обмін кулінарними традиціями, як завжди, золотою ниткою пройде через весь сезон. Де б ми не були, всюди влаштовували перекуси з салом, чорним хлібом і гірчицею. Іноді пригощали китайців нашої "горілкою", їли солоні огірки і помідори, червону і чорну ікру. Як не дивно, сало в основному сприймалося на ура. А ось з ікрою якось не склалося — до неї ставилися з обережністю. Коли я пригощав китайців нашою їжею, вони, звичайно ж, запрошували мене на застілля", - зазначає він.

Нагадаємо, Китай за 10 днів побудував лікарню для заражених коронавірусом, і вона краще будь-української.

Як повідомляв Знай. ua, хроніка коронавіруса 4 лютого 2020 року.

Також Знай. ua писав, що 33-річна китаянка допомогла вченим виявити незвичайне "ліки" від смертельного коронавіруса.