Донька скандально відомого екснардепа Михайла Добкіна 26-річна Алла – модель, благодійниця і блогер. Дівчина зараз відпочиває на Мальдівах, звідки частенько викладає яскраві фотографії. Цього разу красуня поділилася в мережі трепетними кадрами з маленьким сином Марком.

На нових фото Алла позує на красивому пляжі біля самої води, на ній яскравий роздільний купальник, волосся розпущене, а на очах темні окуляри. На руках вона тримає однорічного сина – на першому знімку вона ніби підкидає малюка, а на другому вже пригортає до себе. У підписі до фото Добкіна розповіла, що Марку сподобався відпочинок на Мальдівах: "Маруну тут дуже сподобалося. Я не знаю навіщо ми брали стільки взуття і речей, він пробігав весь відпочинок босоніж і в шортах. Тепер буде складно вдома йому пояснювати, що взуття потрібне".

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.